Verborgen letter

Zoek de verborgen letter

Verberg een letter

Maak je eigen veld met letters en kies er een om te verbergen. Verander de instellingen, zoals bijvoorbeeld de kleuren.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Amuseer je met verborgen letters

Als het te gemakkelijk of te moeilijk is kun je het proberen met andere instellingen. Maak het plaatje groter of kleiner. Kies een ander lettertype of lettergrootte. Speel met de ruimte tussen lijnen en letters. Of ga aan de slag met andere kleuren. En dan is het net paaseieren zoeken.

En uiteraard kun je andere combinaties van letters proberen. Sommigen zijn moeilijker (zoek een ‘N’ in een veld vol ‘M’), anderen zijn gemakkelijk (Zoek ‘X’ in in een veld van ‘I’).

Inplaats van losse letters kun je ook combinaties van 2 of 3 letters proberen. Zoek bijvoorbeeld ‘A8’ in in een plaatje vol ‘AB’, of probeer ‘ORS’ in een plaatje met ‘QRS’.

Iedere keer als je op ‘submit’ klikt wordt een nieuw plaatje gemaakt en de letter wordt steeds op een andere plek verborgen.

je kunt het plaatje bewaren en naar vrienden sturen. Rechts-klik op het plaatje en dan ‘Afbeelding opslaan als’ ( of op een andere manier die werkt op jouw computer ).

Mmmmmm, een ‘Y’ verbergen in een plaatje vol met ‘Y’? Je bent een genie!

Klik hier om meer te lezen over de ‘Hersentest‘, mijn inspiratie voor dit Verborgen Letter script.

Scroll naar boven